آشپزی عمومی

این دوره(آشپزی عمومی) جهت آشنایی در حد قبول فراگیران با اصول آشپزی و پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی کسب آمادگی و مهارت لازم برای اشتغال در بخشهای گوناگون آشپزخانه کسب تجارب عملی و ارتقاء شغلی ادامه دوره های تکمیلی . کسب مهارت تا ایجاد ابتکارات عملی در آشپزی  و پخت غذاها… تدارک دیده شده است.

جایگاه شغلی :

کار به عنوان آشپز و کمک آشپز یا  هر یک از دیگر مسئولیت ها و وظایف موجود در آشپزخانه و علاقه مندان به آشپزی بهتر در منزل , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی .

 

هدف در دوره آشپزی عمومی :

آشنایی درحد قبول فراگیران با اصول آشپزی و پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی کسب آمادگی و مهارت لازم برای  کار در بخش های مختلف رستوران ها .

در این دوره غذا های زیر آموزش داده میشود  :

-انواع سوپ ها (پتاژ , کنسومه , برش , اس جی , مینسترونی)
-انواع سالاد ها و سس های آن
-دریایی (میگو و ماهی)
-انواع دورچین و دلمه و فاهیتا
-انواع آش
-انواع خورش ها
-انواع پلوها
-انواع سوفله و گراتن
-انواع برگر ها و سس های آن
-انواع فینگر فود و املت ها
-انواع سوخاری ها
-انواع پاستا
-انواع استیک
-انواع کباب های بین المللی و ایرانی

سرفصل دروس:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شراط شرکت در دوره:

دوره ی آشپزی عمومی:

هزینه دوره:  (پرداخت بصورت اقساط امکان پذیر است)

۳۰% هزینه هنگام ثبت نام دریافت میشود.

دوره ی آشپزی تخصصی: 

هزینه دوره:   (پرداخت بصورت اقساط امکان پذیر است)

۳۰% هزینه هنگام ثبت‌نام‌دریافت‌می‌شود.

برای آشنایی با دوره آشپزی تخصصی به لینک زیر مراجعه کنید

   آشپزی تخصصی 

مدارک مورد نیاز :

۲ قطعه عکس ۴*۳
کپی از تمام صفحات شناسنامه
کپی کارت ملی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی( حداقل دیپلم)

درباره‌ی آواي ميراث

شماره تماس : 32732575 - 32742554

۵ نظر

  1. ممنون از سایت خوبتون. من هم توی سایتمون آموزش های زیادی گداشتم به سایت من هم سر بزنید

  2. دانلود آهنگ جدید

    ممنون مطلب خوبی بود

  3. با تشکر از مطلب خوبتون

  4. ممنون از آموزش های کامل خوبی
    که قرار میدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *