آشپزی تخصصی

در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند. در کنار این به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فودها افزایش یافته است. همه این موارد ضرورت وجود آشپزهای ماهر و متبحر را اثبات می کند. آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد. اگر به غذا های سالم دیگر کشور ها علاقه مندید اگر دوست دارید روش پخت و آماده سازی انواع غذاهای معروف کشور های دنیا را فرا گیرید اگر قصد تاسیس یک رستوران بین المللی را دارید حتما دوره آموزش آشپزی بین المللی  را از دست ندهید. – آموزش بهترین و معروفترین غذاهای سراسر دنیا – آموزش غذاها توسط برترین سرآشپزهای دنیا

سرفصل دروس

دروه آموزشی آشپزی تخصصی

محتوای دروس

ردیف عنوان دروس محتوای دروس
۱  

پیش غذاها

(STSRTERS)

یا

اشتهاآورها      (APPETIZERS)

– پیش غذاها ، اردورها ،کوکتل ،  سرو سبزیجات

– شناخت انواع خاویار و روش های سرو آن

– کاناپ ها  ، ساندویچ ها ، کلاب ها و شیوه چیدمان سینی های پیش غذا

– سرو ماهی سرد، گوشت های سرد یا گرم انگشتی ، دیپ ها ( چاشته ها ) و مخافات سرو آن

– سوپ ها ، پتاژها ، کنسومه ها ، انواع روش های تهیه سوپ و شیوه های سرو و مخلفات سرو

– سالادها ،انواع سالادهای گرم و سرد ، سالادهای میوه  ، سالادهای معروف بین المللی ، سس ها و چاشنی های مختلف سرو انواع سالاد

۲  

خوراک های ایتالیایی

( پاستاها)

– روش تهیه خمیر ایتالیایی جهت تهیه پاستا

– شناخت انواع پاستا و روش های تهیه و سرو آن با انواع سس ها ی معروف ایتالیایی ( آلفردو بلوگینز ، ناپلتین ، پستو و … )

– تهیه انواع خمیر پیتزا و اساس تهیه آنها ، سوپ های ایتالیایی

۳ خوراک مرغ و ماکیان – روش برش  زدن و پستائی کردن مرغ و ماکیان

– انواع خوراک های معروف کلاسیک بین المللی با مرغ و ماکیان ، انواع روش های طبخ مرغ

( گریلی ، سوخاری ، کنتکی ، فریز کردن )

– تهیه انواع خمیر پیتزا و اساس تهیه آنها ، سوپ های ایتالیایی

۴ آشپزی ملل شناخت انواع خوراک های ملل مختلف ( چینی ، خاور دور  ،هندی ، عربی ، مکزیکی  ، مدیترانه ای و…

 

۵ خوراک با گوشت قرمز – روش آماده سازی و برش و پستایی کردن گوشت قرمز

– اسیک های معروف کلاسیک ، کباب های معروف بین المللی

-خوراک های معروف بین المللی ( ژیگو ، رست بیف ، میت لوف  و … )(GOURMET FOOD)

–  کسرول ها ، گولاش ، دست پیچ های گوشت ، سوفله ها ، سس های مخصوص

۶ خوراک دریائی روش پاک کردن و پستایی کردن ماهی و سایر آبزیان، انواع روشهای طبخ ماهی، میگو، آبزیان پوسته دار(Shelelfish)، لابستر، تهیه آبگوشت و سوپ های دریائی، سس های مخصوص غذاهای دریائی
۷ خوراک سبزیجات
(سبزی خواران)
روش تهیه انواع غذاها با ترکیبات گیاهی مناسب جهت گروه های مختلف گیاه خواران (Vegetarian diet)

غذاهای مخصوص بیماران خاص (Macrobiotic Disease)، تهیه آبگوشت و سوپ های گیاهی، گراتینه ها

۸ صبحانه های بین المللی تهیه انواع صبحانه ها (روشهای طبخ مختلف تخم مرغ، کسرول های متناسب با سرو، چیدمان ظروف گوشت های سرد)، چیدمان بوفه صبحانه ها
۹ غذاهای سنتی ایرانیان روش تهیه آش ها، هلیم ها،کباب های معروف ایرانی

دلمه، شامی، کوفته

پلوها، خورش ها

۱۰ نان ها شناخت انواع آردها

تهیه انواع  نانهای فانتزی و کلاسیک جهت تکمیل سرو غذاها، میز صبحانه ها

۱۱  

 

اصول پایه آشپزی

اصول آماده سازی انواع سالاد و اشتها آورها وسیله نگهداری، آماده سازی و شناخت انواع سس های مادر و آبگوشت ها

آماده سازی و نگهداری میوه ها و سبزیجات

انواع روش های نگهداری مواد غذایی (خشک کردن، نمک سود یا شکرسود کردن، فریز کردن و…)

انواع روشهای پخت و انتخاب بهترین روش جهت مواد مختلف غذایی

شیوه اوزان و اندازه گیری صحیح

۱۲ شناخت مواد غذایی اولیه و شیوه انتخاب شناخت چهار گروه مواد غذایی (غلات، حبوبات، گوشت ها، سبزیجات و میوه ها)

شیوه انتخاب، خرید و نگهداری انواع دسته های مواد غذایی (چربی ها، سبزیجات، گوشت ها، غلات و حبوبات و…) و تعیین تاریخ مصرف

صنایع تولید انواع محصولات گوشتی، صنایع لبنی، صنایع نان، شرکت های تولید مواد غذایی، مطالعات مربوط به تولیدات غذایی و…)

۱۳  

 

دانش غذایی و اصول تغذیه

تعاریف تغذیه، انرژی غذایی، شناخت ترکیبات شیمیایی مواد غذایی (ویتامین ها، پروتئین، چربی ها، کربوهیدرات ها، عناصر معدنی (فسفر و پتاسیم … کالری، شناخت و شیوه برآورد کالری خوراکی ها

نیازهای تغذیه ای گروه های مختلف سنی، ارزش تغذیه ای مواد مختلف غذایی و رعایت سازگاری غذایی

هرم غذایی، شناخت بیماریهای تغذیه ای (Nacrobiotics)

۱۴  

 

 

 

بهداشت فرد محیط و مواد غذایی

اصول بهداشت فردی در صنایع غذایی

اصول بهداشت محیط و وسایل کار (آشپزخانه، سردخانه ها، انبارها)، دفع اصولی زباله ها، مبارزه با آفات (حشرات و جانوران موذی)

بهداشت وسایل کار( تخته ها، سطوح کار، چرخ گوشت ها و میکسرها)،

شیوه شستشوی ظروف مختلف و وسایل کار

اصول بهداشت مواد غذایی، شناخت انواع مسمومیت ها غذایی و انگلها و میکروبهایی که با مواد غذایی منتقل می شوند و شیوه جلوگیری از آنها

شناخت انواع گند زداها و شیوه کاربری آنها در شستشوی مواد غذایی، شناخت بیماریهای مشترک بین انسان و دام

شناخت فساد در انواع مواد غذایی و عوامل فساد

۱۵ طبقه بندی مشاغل در آشپزخانه (گردش کار) شناخت مشاغل مختلف در آشپزخانه ها، شرح شغل، تقسیم وظایف

سازماندهی نیروی انسانی و جایگاه مشاغل در آشپزخانه ها

بستن شیفت کاری و تعیین مسئولیت ها و مدیریت

مسئولیت های سر آشپز و انتخاب پرسنل

 

۱۶ شناخت اتواع منو،
استاندارد سازی دستورات و تعیین حجم سرو
شناخت اتواع منو، اصول بستن منو متناسب با شرایط

نوشتن دستورات استاندارد، تعیین حجم سرو

 

 

۱۷ خرید، انبارداری، ارائه،
قیمت گذاری
اصول خرید متناسب با نوع ماده غذایی

اصول انبارداری

قیمت گذاری و برآورد قیمت (Cost Control) کنترل قیمت

۱۸ شناخت وسایل پخت و پز، تجهیزات آشپزخانه و وسایل سرو شناسایی انواع تجهیزات و وسایل آشپزخانه و شیوه کار و نگهداری آن، شناخت انواع فرها (خشک ، مرطوب، مایکروویوها و…

چیدمان آشپزخانه و چیدمان ظروف و وسایل براساس دسترسی و استفاده بهینه از فضا، انتخاب بهینه بر اساس کارآیی و کاربرد

۱۹ روش و اصول سرویس غذا (شناخت انواع سرویس ها) انواع شیوه های سرویس غذا

اصول پذیرائی در انواع جشنها، سمینارها ، گردهمائی ها

اصول رقابت در سرویس دهی و پذیرائی

اصول و آداب پذیرائی (Dinning rom service) و شیوه چیدمان میز

اصول ارتباط حرفه ای با مشتری، مدیریت کارکنان

۲۰  

 

ایمنی وکمک های اولیه

تعریف ایمنی و پیشگیری از حوادث ،    شناخت عوامل حادثه در آشپزخانه

ایمنی ساختمان ، وسائل کار ( وسائل برقی ، گازی ، دیگ های فشار بخار

شناخت انواع حریق و روش های اطفای حریق ، شناخت وسائل اطفای حریق و کار با آنها

شیوه کمک های اولیه در حوادث مختلف ( برق گرفتگی ، سوختن با مواد غذایی داغ یا آتش ، ، سقوط و شکستگی ها ، گرفتگی قلبی و عروقی CPR  ، شوک ها

 

۲۱  

 

ارگونومی کار ، قانون کار ، شناخت انواع قراردادها

– شناخت ارگونومی کار

–  تعاریف کلی و اصول کار ، کارفرما ، کارگاه ، مزد یا حقوق

– تعطیلات  مرخصی ها ، انواع کار ( روز کار ، شب کار ، متناوب ، شیفتی ، اضافه کاری )، تعلیق ، فوت کارگر ، بازنشستگی ، کارافتادگی، استعفا ، شرایط کار زنان و نوجوانان ، شیوه بستن قرارداد های کار دائم یا موقت و رعایت بندهای مختلف آن

۲۲ کارورزی کارورزی در آشپزخانه آشپزخانه های صنعتی و مشارکت در امور کلاس و آماده سازی و کسب امتیاز بر اساس: مشارکت گروهی، خلاقیت در تهیه و ارائه غذا، سرعت و نظم در کار و وقت شناسی و…
۲۳ شخصیت و اخلاق شغلی و رفتاری اهمیت به اخلاق حرفه ای جهت احراز کار گروهی در آشپزخانه های صنعتی

کسب امتیاز بر اساس ارزیابی مدرس

 

شرایط شرکت در دوره:

 

هزینه دوره:  (پرداخت بصورت اقساط امکان پذیر است)

۳۰% هزینه هنگام ثبت‌نام‌دریافت‌می‌شود.

مدارک مورد نیاز :

۲ قطعه عکس ۴*۳
کپی از تمام صفحات شناسنامه
کپی کارت ملی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی( حداقل دیپلم)

About صادقیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *