جزئیات دوره دسر به شرح زیر می باشد:
دسر بین المللی
- شارلوت
- تارت مارمالادی
- پای سیب
- باقلوا
- فوت و فن شیرینی پزی و دسر
- چیز کیک
- بنیه میوه
- پلمبیر
- ژله میوه
- کرپ
- سالاد میوه
- ساوارین
- ناپلئونی با موس شکلات سفید
- سوفله شکلات
- موس شکلات
- کرم کاستارد
- دسر شکلاتی شیر قهوه
- دسر موز
- گرانولای آجیلی
- پیشمه
- تیرامیسو
- مارمالاد (زردآلو و توت فرنگی)
- آموزش اصول خنک کردن و برگرداندن دسر
بستنی
- بستنی توت فرنگی
- بستنی شاه توت