۵ ساعت تئوری شامل:
-
بهداشت محیط کار
-
ایمنی و امنیت محیط کار
-
خصوصیات فردی میزبان
-
شرح وظایف میزبان
-
ممنوعیت های رفتاری میزبان در زمان کار
-
ضروریات دانش علمی میزبان
۱۰ ساعت عملی شامل:
-
اصول پذیرایی و سرویس دهی
-
شناخت ظروف پذیرایی
-
چیدمان ظروف پذیرایی
-
اصول چیدمان میز
-
نحوه شستشو و نگه داری ظروف
هزینه دوره: تماس بگیرید
{در صورت داشتن معرفی نامه از مراکز اقامتی جهت آموزش به فراگیران ۲۰% تخفیف تعلق میگیرد}
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.