رستورانی زیر آبیِ ایتها در مالدیو (+تصاویر)

رستورانی زیر آبیِ ایتها

رستوران ایتها (Ithaa)

رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

صرف غذا در رستوران ایتها تجربه ی منحصر به فردی خواهد بود زیرا مانند این است که انسان درون تنگ ماهی قراردارد.

رستوران ایتها (Ithaa) در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشه‌ای زیر آبی جهان است. این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی ۳۶۰ درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم می‌کند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار می‌توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می‌شود.ارائه گردنبندهای محبوب زنانه مانند آویز، چوکر و chain necklace. جواهرات در انواع فلزات و سنگ های قیمتی را برای هر مناسبتی خریداری کنید

                                                                                                         ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد

عکس های  رستوران زیر آبی ایتها

                                                                                                                    رستورانی زیر آبیِ ایتها در جزیره رنگالی

                                                                                                                           تصاویر رستوران زیر آبی ایتها


منبع: beytoote.com
موسسه گردشگری

About صادقیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *