شروع دوره های قنادی

سرفصل آموزش دوره ها
بهترین دوره آموزشی کیک پزی حرفه ای در اموزشگاه میراث آریایی

۱- آموزش انواع کیک ها
۲-بیسکویت های فرنگی

۳-شیرینی خشک و تر
۴-شیرنی سنتی ایرانی
۵-دسرها
۶-شیرینی و دسرهای رژیمی

۷-نان ها

۸-اصول پایه و علمی قنای
۹-شناخت مواد غذایی اولیه و شیوه انتخاب
۱۰-دانش غذایی و اصول تغذیه

۱۱-بهداشت فردی و محیط ومواد غذایی
۱۲-طبقه بندی مشاغل در غنادی
۱۳-خرید وانبارداری و ارائه و قیمت گذاری

۱۴-شناخت وسایل غنادی و تجهیزات کارگاه قنادی
۱۵-ایمنی و کمک های اولیه
?برای اطلاعات بیشتر از کلاسهای آموزشی آشپزی و غنادی و دوره های گردشگری با ما تماس حاصل فرمایید.

