شروع کلاس آشپزی
دوره کلاس ها ی آشپزی بین المللی اموزشگاه آوای میراث آریایی آغاز گردید.
در این دوره کلیه غذاهای ایرانی و فرنگی ، انواع دسر، کیک، چیز کیک ، انواع سوپ ، انواع نان و انواع غذاهای فست فود و… توسط استاد برجسته سرکارخانم رمضان بیگی آموزش داده می شود. عکس های زیر مربوط به جلسه ای است که در آن دسر پخت نان کیک و چیزکیک آموزش داده شد.
اگر آشپزی و پختن غذاهای متنوع برای شما لذت بخش است این دوره مناسب شماست. در این دوره شما با فرهنگ غذایی ملل مختلف و همینطور اداب غذا خوردنشان آشنا می شوید. علاوه بر این هنرجویان دانش کافی برای انتخاب و شناخت مواد اولیه ی مناسب برای تهیه ی انواع غذاهای متنوع و استاندارد، نحوه ی سرو و کشیدن غذا در ظرف و نکات بهداشتی را آموزش می بینید.
دوره ی آشپزی ملل فرصتی مناسب برای علاقه مندان به آشپزی را فراهم می کند تا بتوانند تجربه و تبحر لازم را برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای کسب کنند. این دوره به صورت عملی و تخصصی انواع آشپزی ملل را به هنرجویان عزیز آموزش می دهد و فرایند پخت و سرو غذا را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهند.
مدرک کلاس تخصصی آشپزی ملل (آموزش جامع آشپزی) آموزشگاه آوای میراث آریایی قابل ترجمه رسمی و زیر نظر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می باشد. این مدرک مورد تایید سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی در ایران و خارج از ایران می باشد.
جایگاه شغلی:
اشتغال در سمت کمک آشپز , آشپز , در صورت کسب تجربه وتبحر لازم انجام وظیفه به عنوان کمک سر آشپز و ارتقاء درجات و مدارج شغلی , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل کشور .
هدف دوره :
عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و خلاقیت و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها .
الزامات و پیش نیاز ها :
داشتن حداقل مدرک دیپلم
آشنایی نسبی با آشپزی . علاقه به غذا وفرایند پخت و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی وپذیرایی و دارا بودن سلیقه لازم و زیبا شناسی.